WEKO3
アイテム / Studies on the characterizations of functionalities in the rice miso products supplementary with beans and buckwheat at different fermentation periods / JIANG-Chengyu-2019-A
JIANG-Chengyu-2019-A
ファイル | ライセンス |
---|---|
JIANG-Chengyu-2019-A.pdf (1.9 MB) sha256 3a398411bd1570c4220ca6c8847bfecda81641d0116fd5cff70c9e130ed7e3a4 |
公開日 | 2019-05-15 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | JIANG-Chengyu-2019-A.pdf | |||||
本文URL | https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/record/14749/files/JIANG-Chengyu-2019-A.pdf | |||||
ラベル | 本文 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.9 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|