WEKO3
アイテム / Effect of different chemically modified starches on the physico-chemical properties and microstructure of stirred non-fat yoghurt / (abstract)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A
(abstract)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A
ファイル | ライセンス |
---|---|
(abstract)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf (346.2 kB) sha256 2c56246067424e5a9a75993fef60c12c358cb7a9396f2a2246cd4274c5d63b5a |
公開日 | 2020-04-23 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | (abstract)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf | |||||
本文URL | https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/record/14934/files/(abstract)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf | |||||
ラベル | 要旨 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 346.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|