WEKO3
アイテム / Effect of different chemically modified starches on the physico-chemical properties and microstructure of stirred non-fat yoghurt / (summary)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A
(summary)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A
ファイル | ライセンス |
---|---|
(summary)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf (604.4 kB) sha256 a353fc1fe0d432b4c3322f5bfcbd74e2044139847e1cf4fe0728a53e37fbc7b0 |
公開日 | 2020-04-23 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | (summary)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf | |||||
本文URL | https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/record/14934/files/(summary)MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf | |||||
ラベル | 要約 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 604.4 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|