WEKO3
アイテム / Effect of different chemically modified starches on the physico-chemical properties and microstructure of stirred non-fat yoghurt / MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A
MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A
ファイル | ライセンス |
---|---|
MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf (5.8 MB) sha256 859145a323597dcd5fc1bf8766af01763f2dcab42a5c13a3066e490d660a3313 |
公開日 | 2020-04-23 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf | |||||
本文URL | https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/record/14934/files/MUTAHI-Anne-Wacuka-2020-A.pdf | |||||
ラベル | 本文 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 5.8 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|