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生食用ホタテガイ貝柱の品質維持および冷蔵中硬化メカニズムに関する研究
https://doi.org/10.15113/0002000166
https://doi.org/10.15113/0002000166621858cc-42fb-4c25-b409-78c66d52718b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
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公開日 | 2023-12-12 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Study on Quality Maintenance of Raw-edible Yesso Scallop (Mizuhopecten yessoensis) Adductor Muscle and the Hardening Mechanism during Refrigeration | |||||||||
言語 | en | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 生食用ホタテガイ貝柱の品質維持および冷蔵中硬化メカニズムに関する研究 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
著者 |
NIU, Yabin
× NIU, Yabin
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アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 原著論文 Niu, Y., Dong, S., Shimakage, N., Wei, H., Yu, K., Yuan, C., & Takaki, K. Differentiation between fresh and frozen‐thawed scallop adductor muscle as raw materials for sashimi during cold storage Journal of Food Science 86(12), 5262-5271, 2021 |
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言語 | en | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 岩手大学 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
登録日 | ||||||||||
日付 | 2023-12-12 | |||||||||
日付タイプ | Created | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.15113/0002000166 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1111/1750-3841.15967 | |||||||||
言語 | en | |||||||||
関連名称 | Differentiation between fresh and frozen‐thawed scallop adductor muscle as raw materials for sashimi during cold storage | |||||||||
書誌情報 |
p. 1-90, 発行日 2023 |
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学位の区分 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
値 | 博士 | |||||||||
学位授与番号 | ||||||||||
学位授与番号 | 甲第844号 | |||||||||
学位の分野 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
値 | 農学 | |||||||||
学位名 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||
学位授与年月日 | 2023-09-25 | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||
学位授与機関識別子 | 11201 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
学位授与機関名 | 岩手大学 |