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大豆加工食品の健康機能性と味質に関する品質に及ぼす食品加工の影響
https://doi.org/10.15113/0002000174
https://doi.org/10.15113/0002000174b5623bc7-3f0f-451f-82fe-4da5d3f7c12e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
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公開日 | 2023-12-12 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Effect of food processing on soyfood qualities relating nutraceutical and taste characteristics | |||||||
言語 | en | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | 大豆加工食品の健康機能性と味質に関する品質に及ぼす食品加工の影響 | |||||||
言語 | ja | |||||||
著者 |
CHITISANKUL, Wanida Tewaruth
× CHITISANKUL, Wanida Tewaruth
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アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | open access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||
内容記述 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | 原著論文 1. Chitisankul, W. T., Shimada, K., Omizu, Y., Uemoto, Y., Varanyanond, W., & Tsukamoto, C. Mechanism of DDMP-saponin degradation and maltol production in soymilk preparation LWT - Food Science and Technology 64(1), 197-204, 2015 2. Chitisankul, W. T., Takada, Y., Takahashi, Y., Ito, A., Itabashi, M., Varanyanond, W., Kikuchi, A., Ishimoto, M., Tsukamoto, C Saponin composition complexities in hypocotyls and cotyledons of nine soybean varieties LWT - Food Science and Technology 89, 93-103, 2018 3. Chitisankul, W. T., Murakami, M., Tsukamoto, C., & Shimada, K. Effects of long-term soaking on nutraceutical and taste characteristic components in Thai soybeans LWT - Food Science and Technology 115, 108432, 2019 4. Chitisankul, W. T., Itabashi, M., Son, H., Takahashi, Y., Ito, A., Varanyanond, W., & Tsukamoto, C. Soyasaponin composition complexities in soyfoods relating nutraceutical properties and undesirable taste characteristics LWT - Food Science and Technology 146, 111337, 2021 5. Chitisankul, W. T., Shimada, K., Tsukamoto, C. Antioxidative capacity of soyfoods and soy active compounds Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 72(1), 101-108, 2022 |
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言語 | en | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | 岩手大学 | |||||||
言語 | ja | |||||||
登録日 | ||||||||
日付 | 2023-12-12 | |||||||
日付タイプ | Created | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||
出版タイプ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||
ID登録 | ||||||||
ID登録 | 10.15113/0002000174 | |||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||
関連情報 | ||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2015.05.023 | |||||||
言語 | en | |||||||
関連名称 | Mechanism of DDMP-saponin degradation and maltol production in soymilk preparation | |||||||
関連情報 | ||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.10.016 | |||||||
言語 | en | |||||||
関連名称 | Saponin composition complexities in hypocotyls and cotyledons of nine soybean varieties | |||||||
関連情報 | ||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108432 | |||||||
言語 | en | |||||||
関連名称 | Effects of long-term soaking on nutraceutical and taste characteristic components in Thai soybeans | |||||||
関連情報 | ||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.111337 | |||||||
言語 | en | |||||||
関連名称 | Soyasaponin composition complexities in soyfoods relating nutraceutical properties and undesirable taste characteristics | |||||||
関連情報 | ||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.31883/pjfns/146562 | |||||||
言語 | en | |||||||
関連名称 | Antioxidative capacity of soyfoods and soy active compounds | |||||||
書誌情報 |
発行日 2023 |
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学位の区分 | ||||||||
言語 | ja | |||||||
値 | 博士 | |||||||
学位授与番号 | ||||||||
学位授与番号 | 乙第190号 | |||||||
学位の分野 | ||||||||
言語 | ja | |||||||
値 | 農学 | |||||||
学位名 | ||||||||
言語 | ja | |||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2023-09-25 | |||||||
学位授与機関 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 11201 | |||||||
言語 | ja | |||||||
学位授与機関名 | 岩手大学 |