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ハクレン筋肉タンパク質の熱安定性の季節変化と低塩濃度条件下での特性
https://doi.org/10.15113/0002000442
https://doi.org/10.15113/00020004423f7ca444-d28b-49e7-9aab-0a1cf93e6324
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
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公開日 | 2024-10-31 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Seasonal variations in thermal stability of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) muscle proteins and the properties at low salinity | |||||||||
言語 | en | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | ハクレン筋肉タンパク質の熱安定性の季節変化と低塩濃度条件下での特性 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
著者 |
王, 卓琳
× 王, 卓琳
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アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | embargoed access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_f1cf | |||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 原著論文 1. Wang, Z., Niu, Y., Zhao, S., Tian, Y., Yu, K., Yamashita, T., Xiong, Y., & Yuan, C. (2022). Thermal stability of actin of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) harvested in summer and winter as affected by myosin complexation Journal of Food Processing and Preservation, 46 (11), e17003 2. Wang, Z., Tian, Y., Lin, Y., Ogasawara, Y., Yamashita, T., Xiong, Y., & Yuan, C. (2023). Influence of pyrophosphate (PPi) and adenosine 5`-triphosphate (ATP) on the conformational stability and ultrastructure of silver carp myofibrillar proteins at low salinity Food and Humanity, 1, 1229-1237 |
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言語 | en | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 岩手大学 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
登録日 | ||||||||||
日付 | 2024-10-31 | |||||||||
日付タイプ | Created | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
ID登録 | ||||||||||
ID登録 | 10.15113/0002000442 | |||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1111/jfpp.17003 | |||||||||
言語 | en | |||||||||
関連名称 | Thermal stability of actin of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) harvested in summer and winter as affected by myosin complexation | |||||||||
関連情報 | ||||||||||
関連タイプ | hasPart | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foohum.2023.09.020 | |||||||||
言語 | en | |||||||||
関連名称 | Influence of pyrophosphate (PPi) and adenosine 5`-triphosphate (ATP) on the conformational stability and ultrastructure of silver carp myofibrillar proteins at low salinity | |||||||||
書誌情報 |
p. 1-125, 発行日 2024 |
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学位の区分 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
値 | 博士 | |||||||||
学位授与番号 | ||||||||||
学位授与番号 | 甲第864号 | |||||||||
学位の分野 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
値 | 農学 | |||||||||
学位名 | ||||||||||
言語 | ja | |||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||
学位授与年月日 | 2024-09-25 | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||
学位授与機関識別子 | 11201 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
学位授与機関名 | 岩手大学 |