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ブランチング処理がカットキャベツの遠赤外線および熱風乾燥特性に及ぼす影響
https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/records/9408
https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/records/94085f877303-cab4-4a46-a783-b81899dfe7d7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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tjsamf-v60p47-50.pdf (786.4 kB)
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2014-07-10 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | ブランチング処理がカットキャベツの遠赤外線および熱風乾燥特性に及ぼす影響 | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | microwave blanching | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | far-infrared drying | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | cabbage | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | water transpiration | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | color | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志× 折笠, 貴寛× 佐々木, 邦明× 小出, 章二× 武田, 純一 |
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著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 73440 | |||||
姓名 | WATANABE, Takashi | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 73441 | |||||
姓名 | ORIKASA, Takahiro | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 73442 | |||||
姓名 | SASAKI, Kuniaki | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 73443 | |||||
姓名 | KOIDE, Shoji | |||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 73444 | |||||
姓名 | TAKEDA, Jun-ichi | |||||
著者(機関) | ||||||
値 | 岩手大学大学院農学研究科 | |||||
著者(機関) | ||||||
値 | 岩手大学農学部 | |||||
著者(機関) | ||||||
値 | 岩手大学地域連携推進センター | |||||
著者(機関) | ||||||
値 | 岩手大学農学部 | |||||
著者(機関) | ||||||
値 | 岩手大学農学部 | |||||
登録日 | ||||||
日付 | 2014-07-10 | |||||
書誌情報 |
農業食料工学会東北支部報 巻 60, p. 47-50, 発行日 2013-12-01 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0287-9115 | |||||
Abstract | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | The influence of hot water blanching and microwave blanching on water transpiration and color changes in cut cabbage during far-infrared drying and hot air drying was investigated. The results revealed that water transpiration was increased in the dried cabbage receiving blanching pre-treatment. Color difference of dried cabbage tended to larger by blanching. Dried cabbage had also bright green color by blanching. | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 農業食料工学会東北支部 | |||||
その他のタイトル | ||||||
その他のタイトル | Influence of Blanching on Far-Infrared and Hot Air Drying Characteristics of Cut Cabbage | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |