ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 040 農学 Agriculture
  2. 学術雑誌掲載論文

ブランチング処理がカットキャベツの遠赤外線および熱風乾燥特性に及ぼす影響

https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/records/9408
https://iwate-u.repo.nii.ac.jp/records/9408
5f877303-cab4-4a46-a783-b81899dfe7d7
名前 / ファイル ライセンス アクション
tjsamf-v60p47-50.pdf tjsamf-v60p47-50.pdf (786.4 kB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2014-07-10
タイトル
タイトル ブランチング処理がカットキャベツの遠赤外線および熱風乾燥特性に及ぼす影響
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 microwave blanching
キーワード
主題Scheme Other
主題 far-infrared drying
キーワード
主題Scheme Other
主題 cabbage
キーワード
主題Scheme Other
主題 water transpiration
キーワード
主題Scheme Other
主題 color
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
著者 渡邊, 高志

× 渡邊, 高志

渡邊, 高志

Search repository
折笠, 貴寛

× 折笠, 貴寛

折笠, 貴寛

Search repository
佐々木, 邦明

× 佐々木, 邦明

佐々木, 邦明

Search repository
小出, 章二

× 小出, 章二

小出, 章二

Search repository
武田, 純一

× 武田, 純一

武田, 純一

Search repository
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 73440
姓名 WATANABE, Takashi
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 73441
姓名 ORIKASA, Takahiro
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 73442
姓名 SASAKI, Kuniaki
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 73443
姓名 KOIDE, Shoji
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 73444
姓名 TAKEDA, Jun-ichi
著者(機関)
値 岩手大学大学院農学研究科
著者(機関)
値 岩手大学農学部
著者(機関)
値 岩手大学地域連携推進センター
著者(機関)
値 岩手大学農学部
著者(機関)
値 岩手大学農学部
登録日
日付 2014-07-10
書誌情報 農業食料工学会東北支部報

巻 60, p. 47-50, 発行日 2013-12-01
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0287-9115
Abstract
内容記述タイプ Other
内容記述 The influence of hot water blanching and microwave blanching on water transpiration and color changes in cut cabbage during far-infrared drying and hot air drying was investigated. The results revealed that water transpiration was increased in the dried cabbage receiving blanching pre-treatment. Color difference of dried cabbage tended to larger by blanching. Dried cabbage had also bright green color by blanching.
出版者
出版者 農業食料工学会東北支部
その他のタイトル
その他のタイトル Influence of Blanching on Far-Infrared and Hot Air Drying Characteristics of Cut Cabbage
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:25:59.617523
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3