WEKO3
インデックスリンク
アイテム
Analysis of Triterpenes in Foods and By-products, and Study of their Utilization as Functional Foods
https://doi.org/10.15113/00009569
https://doi.org/10.15113/0000956918a3273b-01ae-452c-8ccc-5b9fd6df7afd
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
Feng-ZHANG-2013-A.pdf (3.6 MB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2014-11-12 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Analysis of Triterpenes in Foods and By-products, and Study of their Utilization as Functional Foods | |||||
その他の言語のタイトル | ||||||
その他のタイトル | 食品および加工副産物中のトリテルペンの分析と機能性食品としての利用 | |||||
著者 |
ZHANG, Feng
× ZHANG, Feng |
|||||
著者別名 | ||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||
識別子 | 91376 | |||||
姓名 | 張, 鳳 | |||||
著者(機関) | ||||||
値 | The United Graduate School of Agricultural Sciences Iwate University, Obihiro University | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 岩手大学 | |||||
登録日 | ||||||
日付 | 2014-11-12 | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.15113/00009569 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
書誌情報 | p. 1-96, 発行日 2013 | |||||
学位の区分 | ||||||
値 | 博士 | |||||
学位授与番号 | ||||||
学位授与番号 | 甲第594号 | |||||
学位の分野 | ||||||
値 | 農学 | |||||
学位名 | ||||||
学位名 | 博士 (農学) | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2013-09-25 | |||||
学位授与機関 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 11201 | |||||
学位授与機関名 | 岩手大学 |